Some call me Soade,
Some call me So

“So” als in “So happy to take care of you”. Je bent bij mij in goede handen.

Meer dan 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en 25 jaar als verpleegkundige met diverse specialisaties zorgen er mee voor dat ik jou de zorg geef die je verdient.

Klant of patiënt, het geeft mij voldoening om voldoende tijd voor je vrij te maken, je met liefde te soigneren en met vertrouwen te behandelen.

Je wandelt met een lach naar buiten en met jouw zelfvertrouwen in de lift kan je weer de hele wereld aan. Een genotsmoment voor jou. Inderdaad, omdat je het verdient!

Ik ben een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste en verpleegkundige met een passie voor medische tepeltattoo, huidverbetering, permanente make-up en buccal & face sculpting.

Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en trends in de schoonheidsindustrie, ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan mijn klanten en patiënten.

Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Ervaring en opleidingen:

  • Zelfstandig verpleegkundige met ruime ervaring in diverse disciplines (o.a. instrumenteren bij (plastische) ingrepen, bloedafnames, wondzorg, ondersteunen consultatie bij huisartsen, etc.)
  • Schoonheidsspecialiste – Schoonheidsschool, Antwerpen
  • Master Medische Permanente Make-Up (tepeltattoo, littekens, schisis, wijnvlekken, etc.) – Medical Tattoo Innovation, Amsterdam
  • Masteropleiding Ombre Brows – Liucija Penkauskiene, Litouwen
  • Masterclass Buccal Massage & Face Sculpting – Angela Kuipers, Amsterdam
Winkelwagen
Scroll naar boven