Behandelingen

Ons aanbod

Ontdek ons aanbod van behandelingen met een passie voor medische tattoo, huidverbetering, permanente make-up en buccal & face sculpting.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Permanente Make-up

Geef jouw gezicht een blijvende schoonheidsboost met permanente make-up (of PMU) voor jouw wenkbrauwen, ogen en lippen. Elke ochtend bespaar je zo tijd en zie je er altijd op jouw best uit.

Lees meer over onze PMU-behandelingen en boek vandaag nog jouw afspraak. 

Medische PMU

Als ervaringsdeskundige begrijp ik dat elk lichaam uniek is en streef ernaar om mijn klanten een veilige, comfortabele en gepersonaliseerde behandeling te bieden.

Je kan bij mij terecht voor een realistische tepeltattoo na borstreconstructie, alsook voor het verzachten van littekens, schisis en wijnvlekken.

Huidverbetering

Ervaar de kracht van PCA Skin behandelingen en laat je huid weer stralen.

Onze professionele huidverbeteringslijn biedt op maat gemaakte oplossingen voor diverse huidtypes en huidproblemen, van anti-aging tot acne.

Buccal Massage & Face Sculpting

Anti-aging én anti-stress: boost collageen aanmaak, sculpting van contouren, lifting, lymfedrainage, gezonde teint. Uitstekend bij stress, hoofdpijn en knarsetanden.

Buccal is dé lievelingsmassage van J.Lo, Meghan Markle en andere celebrities. Deze bootcamp voor jouw gezicht is een echte aanrader.

Wimperlifting & Brow Shaping

Laat je ogen stralen met de LVL Wimperlifting en Brow Shaping.

Onze behandeling geeft je natuurlijke wimpers een prachtige lift, krul en volume zonder extensions of mascara. Het resultaat blijft tot wel 6-8 weken zichtbaar.

Geef jouw wenkbrauwen de perfecte vorm, voor een frisse en natuurlijke uitstraling.

Photonwave Kleur-Lichttherapie

Tegenwoordig wordt de kleur-lichttherapie algemeen toegepast en door vele artsen aanvaard als een uitstekend alternatief voor die klachten waar de traditionele geneeskunde geen antwoord op vindt.

Je kan bij mij terecht voor een licht-therapiebehandeling van stress, vermoeidheid, angsten, migraine, huidproblemen, geheugenstoornis, droge ogen, computerstress, etc.

photonwave
Winkelwagen
Scroll naar boven