VOORJAARSPROMO - Buccal Massage met Korting, Surprise Gift én Gratis Make-Up Touch-up

Behandeling

Een buccal massage is anti-aging én anti-stress: het boost de collageen aanmaak, zorgt voor sculpting van contouren, lifting, lymfedrainage en een gezonde teint. Uitstekend bij stress, hoofdpijn en knarsetanden.

Buccal is dé lievelingsmassage van J.Lo, Meghan Markle en andere celebrities. Deze bootcamp voor jouw gezicht is een echte aanrader.

Om een nog beter effect te realiseren op langere termijn, adviseren wij een 3-beurten-traject aan verminderde prijs.

Enkel voor de eerste 30 klanten: maak een afspraak vóór 31/03/2024, geniet tot € 30 kortingkrijg een leuke surprise gift én een gratis make-up touch-up

Some call me Soade,
Some call me So

“So” als in “So happy to take care of you”Je bent bij mij in goede handen. 

Meer dan 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en 25 jaar als verpleegkundige met diverse specialisaties zorgen er mee voor dat ik jou de zorg geef die je verdient.

Klant of patiënt, het geeft mij voldoening om voldoende tijd voor je vrij te maken, je met liefde te soigneren en met vertrouwen te behandelen.

Je wandelt met een lach naar buiten en met jouw zelfvertrouwen in de lift kan je weer de hele wereld aan. Een genotsmoment voor jou. Taking care of your beauty. Inderdaad, omdat je het verdient!

Winkelwagen
Scroll naar boven